Friday, June 28, 2013

Makan Besar

Posted by Syima ~Mama Kyra~ at 08:16

Lagi 12 hari lagi kita akan berpuasa
di bulan Ramadhan
so sblm puasa selama 30 hari
i decide nak mkn apa shj yg teringin
xpe keluar belanja besar
janji makanan tu sedap :)
kang bln puasa klu terliur susah pulak :D
sbb bln puasa my hubby lebih suka 
masak sendiri dan  berbuka di rumah shj  ;)

Smlm time lunch ajak kwn ke Secret Recipe 
ala kat bwh opis je :D :)
order set lunch "Meal + Ice Lemon Tea"
i ambil "Prawn Macaroni With Cheese"
kwn i ambil Grilled Mushroom Chicken 
Total lunch seorang : RM19.30





Kemarin pulak lunch kat San Francisco Coffee
ala kat bawah opis je :D
tapi tapau je :)
i ambil "Fettucine Carbonara Meatball"
Total : RM15.90

Tu dia sesekali lunch mkn besar :))
sbb apa i kata mkn besar?
sbb biasanya lunch i cuma RM5 shj :)
cer kira klu hari2 korang mkn besar 
kali 5 hari bekerja mau melayang RM100++
huhuhu




10 comments:

Love Razila on June 28, 2013 9:34 AM said...

Pergh!rm5 sehari?sgt jimat tu. Suzy sehari rm10 tu pn kekadang spend more then that :-)

Lily@MamaZaraZareef on June 28, 2013 9:37 AM said...

bestnye lunch..nmpak sedap sgt..tk pernah try menu tu kat secret recipe..=)

lizz on June 28, 2013 10:03 AM said...

ermmm sedapnyer....terlio saya nengok...

JaSSNaNi on June 28, 2013 12:11 PM said...

wow.. makanan memang sedap2 belaka.. tapi bajet tak cukup lah kalau makan mahal2 nanti.. :D

LYAfrina on June 28, 2013 4:09 PM said...

sedappnyer.. kt kmn ni mkanan mahal..mkn pgponcecah rm8 dh...klo lunch rm10++

NzA on June 28, 2013 10:34 PM said...

ni confirm peminat spaggethi......

Cho Zila on July 01, 2013 11:39 AM said...

sekali2 lehlerkan syima t... terasa gak kalau makan lebih dari 10 seharikan... tapi kat tempat akakni makan tengari dah payah nak dapat 5 ke bawah.. kalau tambah air lagiler mahalnyer...

ros_reeza on July 01, 2013 4:26 PM said...
This comment has been removed by the author.
wawa syaida on July 01, 2013 4:30 PM said...

aduhai akak...semuanya sedappppp...memang kena makan awal2 ape yang teringin...sebab time bulan puasa nanti +++ teringin dah macam mengidam dah hihi

Mama Damia on July 02, 2013 12:14 AM said...

sesekali mkn besar sonok juga kn..lg sonok klu org byr

 

love ever after Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez