Friday, June 28, 2013

Makan Besar


Lagi 12 hari lagi kita akan berpuasa
di bulan Ramadhan
so sblm puasa selama 30 hari
i decide nak mkn apa shj yg teringin
xpe keluar belanja besar
janji makanan tu sedap :)
kang bln puasa klu terliur susah pulak :D
sbb bln puasa my hubby lebih suka 
masak sendiri dan  berbuka di rumah shj  ;)

Smlm time lunch ajak kwn ke Secret Recipe 
ala kat bwh opis je :D :)
order set lunch "Meal + Ice Lemon Tea"
i ambil "Prawn Macaroni With Cheese"
kwn i ambil Grilled Mushroom Chicken 
Total lunch seorang : RM19.30





Kemarin pulak lunch kat San Francisco Coffee
ala kat bawah opis je :D
tapi tapau je :)
i ambil "Fettucine Carbonara Meatball"
Total : RM15.90

Tu dia sesekali lunch mkn besar :))
sbb apa i kata mkn besar?
sbb biasanya lunch i cuma RM5 shj :)
cer kira klu hari2 korang mkn besar 
kali 5 hari bekerja mau melayang RM100++
huhuhu




10 comments:

Love Razila said...

Pergh!rm5 sehari?sgt jimat tu. Suzy sehari rm10 tu pn kekadang spend more then that :-)

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnye lunch..nmpak sedap sgt..tk pernah try menu tu kat secret recipe..=)

lizz said...

ermmm sedapnyer....terlio saya nengok...

JaSSNaNi said...

wow.. makanan memang sedap2 belaka.. tapi bajet tak cukup lah kalau makan mahal2 nanti.. :D

LYAfrina said...

sedappnyer.. kt kmn ni mkanan mahal..mkn pgponcecah rm8 dh...klo lunch rm10++

NzA said...

ni confirm peminat spaggethi......

Cho Zila said...

sekali2 lehlerkan syima t... terasa gak kalau makan lebih dari 10 seharikan... tapi kat tempat akakni makan tengari dah payah nak dapat 5 ke bawah.. kalau tambah air lagiler mahalnyer...

ros_reeza said...
This comment has been removed by the author.
wawa syaida said...

aduhai akak...semuanya sedappppp...memang kena makan awal2 ape yang teringin...sebab time bulan puasa nanti +++ teringin dah macam mengidam dah hihi

Mama Damia said...

sesekali mkn besar sonok juga kn..lg sonok klu org byr