Wednesday, March 19, 2014

Preparation Kyra's Birthday

Birthday kyra sepatutnya jatuh pada 24 Mac 2014
tapi di sebabkan thn ni kyra nak celebrate di kindy
Makanya birthday celebration for the month of MAC
tecer pilih pada tarikh 20 Mac 2014
utk parents yg nak celebrate birthday anak msg2 (^_^)
sbb next week dah start cuti sekolah kan..



Utk label goodies aku cari dlm internet
Kyra request nak gmbr Doc Mcstuffins
Aku edit cikit
then print atas kertas wrna
mula2 plan nak print atas sticker
tapi bila fikir goodies buat utk 20 packs shj
maka tidak perlu membazir (*_*)



Thn ni aku plan nak bagi cawan plastik
buat special ckit dari thn2 lps
Maklum ler thn ni kan last Kyra di  kindy

Klu ikutkan Teacher Ami kata total goodies 80 org
sbb termasuk bdk2 utk 3-6yrs
tapi aku bgtau tecernya nak bg bdk2 kelas kyra shj
So prepare 20 packs shj   (^_^)♪


Cam biasa setiap thn 
Pilihan goodies adalah puding, cekedes, apollo, chocolate, gula2
aku beli kat kedai borong area rumah
sgt berbaloi..murah2 :)


Mlm tadi baru siapkan packing goodies ni
Kyra cam biasa excited klu bab2 menyusun 



Mlm tadi prepare goodies bag yg separuh packing :-D
Plan mlm ni baru nak letak eletrik stapler
and making birthday cake :p :-D




posted from Bloggeroid

5 comments:

Tengku Fauziana said...

cantek je cawan tu..
cabtek kat label lekat kt cawan kan..hihih

Love Razila said...

Wah... bestnya, suka tgk =)
Sangat rajin menyambut =)...this year buat semua close celebration birthday and plan to untuk tidak expose + memblogkan sebarang birthday celebration utk our family... HUHUHU sedih jugak but husband kata, give some privacy and this time kite memories by using our brain not blog. HIHIHI

Cho Zila said...

wow memangler excited anak2kan... atikahpun duk tanya besday dia ... tak prepare per2pun...

sueada said...

epi bexday in advance, kyra.

comel plak ygk akak letak goodies dlm cwn.

Adlin Mohamad said...

goodies dln cup dah buat ..thn ni pk nk buat letak dlm mana plak hehehe
skol kyra adriana kena bg semua budak sbb sambut ramai2 sib baik 55org je kekeke